Logo positivo de GVC Gaesco en fondo transparente

GESTIÓ DISCRECIONAL DE CARTERES

Carteres de fons

Carteres gestionades sota arquitectura oberta de fons d’ inversió.

Carteres gestionades de fons d'inversió

Pensat per a aquells clients que facin una aportació inicial mínima de 60.000 euros. Plegats definim amb tu el teu perfil de risc, establim la cartera que millor s’adapti a les teves necessitats i realitzem monitoratges constants per executar canvis en la cartera en funció de la nostra visió dels mercats i de les diferents classes d’actius.

S'hauran de considerar els riscos propis dels fons d’inversió en els quals s’inverteixi en cada moment mitjançant el servei de gestió de carteres. Els fons d' inversió són productes que depenen de les fluctuacions en els preus del mercat i d’altres variables. El valor de les participacions tant pot pujar com baixar, per tant no es pot assegurar la recuperació del capital invertit.

Fons d'inversió multigestió

Per mitjà dels Fons GVC Gaesco Multigestió podràs accedir al nostre Servei de gestió discrecional de carteres de fons invertint en un únic fons, la qual cosa fa que el mínim d’inversió es redueixi a una participació.

Avís legal: es troba a disposició dels usuaris del web un informe complet per a cada Fons d’Inversió, al qual podrà trobar, entre d’altres, informació respecte a rendibilitats històriques obtingudes amb anterioritat a un canvi substancial de la política d’inversió de l’IIC, sèries de rendibilitats històriques anualitzades, detall dels riscos associats a la inversió en IIC, etc. Els fons d’inversió impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d’interès, etc.), tots ells detallats en el Fullet i en el document de Dades Fonamentals per a l’Inversor (DFI). La naturalesa i l’abast dels riscos dependran del tipus de fons, de les seves característiques individuals, de la divisa i dels actius en els quals s’inverteixi el patrimoni del mateix. En conseqüència, l’elecció entre els diferents tipus de fons s’ha de fer tenint en compte el desig i la capacitat d’assumir riscos de l’inversor, així com les seves expectatives de rendibilitat i el seu horitzó temporal d’inversió. Pot consultar els riscos específics de cada fons en el fullet disponible en aquest lloc web.

La informació continguda en el site té finalitat merament comercial, atès el caràcter de comunicació publicitària assignat. No constitueix ni una oferta de productes i serveis, ni una recomanació o oferta de compra o de venda de valors ni de cap altre producte d’inversió, ni un element contractual vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa. Tampoc suposa assessorament legal, fiscal, ni d’una altra classe i el seu contingut no ha de servir a l’usuari per prendre decisions o realitzar inversions. Els fons d’inversió poden ser productes de risc elevat i que no resulten adients per a tots els clients, per tant, no pretén induir l’usuari a operacions inadequades mitjançant la posada a la seva disposició de serveis o accessos a operacions i mercats que no responen al seu perfil de risc. Les rendibilitats passades no garanteixen de cap manera els resultats futurs. La tributació dels rendiments obtinguts per partícips dependrà de la legislació fiscal aplicable a la seva situació personal i pot variar en el futur.

Tipologia de carteres que gestionem per a tu

Fons d'inversió

Carteres perfilades globalment, diversificades, creades a partir de fons d'inversió

Renda variable

Carteres constituïdes per accions per tenir una exposició global als mercats o enfocada en accions d'alt dividend.

Multiactiu

Carteres individualitzades adaptades al teu perfil de risc, invertint així en productes de diferents classes d'actius.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i un assessor es posarà en contacte amb tu per donar-te una atenció personalitzada

FES-TE CLIENT DE GVC gaesco

Obre el teu compte en línia, en només 5 minuts i sense cost d’obertura ni manteniment

01

Formulari

Emplena el nostre formulari de nou Client

02

Signatura

Signa el teu contracte en línia mitjançant SMS certificat

03

Plataforma

Accedeix a la nostra plataforma en línia per a Clients

T’oferim eines i idees que et faran tot molt més fàcil:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.