Logo positivo de GVC Gaesco en fondo transparente

INVERTIR PER Mi MATEIX

Portafolis Ready-made

Una manera efectiva i fàcil per començar a invertir. Carteres elaborades pels nostres especialistes, gestionades per tu.

Què són els portafolis Ready-made?

Són carteres dissenyades pels nostres experts per ajudar-te a començar a invertir. Tens diverses opcions per triar, depenent dels teus objectius i la teva aversió al risc.

Els fons de les carteres són seleccionats a partir de la nostra llista de fons destacats, una llista de fons escollida pels nostres analistes pel seu potencial de generar retorns a llarg termini.

Pots ajustar cada cartera canviant el percentatge a invertir en cadascun dels fons d’acord amb les teves preferències.

Tria una de les nostres carteres predefinides

Avís legal: es troba a disposició dels usuaris del web un informe complet per a cada Fons d’Inversió, al qual podrà trobar, entre d’altres, informació respecte a rendibilitats històriques obtingudes amb anterioritat a un canvi substancial de la política d’inversió de l’IIC, sèries de rendibilitats històriques anualitzades, detall dels riscos associats a la inversió en IIC, etc. Els fons d’inversió impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d’interès, etc.), tots ells detallats en el Fullet i en el document de Dades Fonamentals per a l’Inversor (DFI). La naturalesa i l’abast dels riscos dependran del tipus de fons, de les seves característiques individuals, de la divisa i dels actius en els quals s’inverteixi el patrimoni del mateix. En conseqüència, l’elecció entre els diferents tipus de fons s’ha de fer tenint en compte el desig i la capacitat d’assumir riscos de l’inversor, així com les seves expectatives de rendibilitat i el seu horitzó temporal d’inversió. Pot consultar els riscos específics de cada fons en el fullet disponible en aquest lloc web.

La informació continguda en el site té finalitat merament comercial, atès el caràcter de comunicació publicitària assignat. No constitueix ni una oferta de productes i serveis, ni una recomanació o oferta de compra o de venda de valors ni de cap altre producte d’inversió, ni un element contractual vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa. Tampoc suposa assessorament legal, fiscal, ni d’una altra classe i el seu contingut no ha de servir a l’usuari per prendre decisions o realitzar inversions. Els fons d’inversió poden ser productes de risc elevat i que no resulten adients per a tots els clients, per tant, no pretén induir l’usuari a operacions inadequades mitjançant la posada a la seva disposició de serveis o accessos a operacions i mercats que no responen al seu perfil de risc. Les rendibilitats passades no garanteixen de cap manera els resultats futurs. La tributació dels rendiments obtinguts per partícips dependrà de la legislació fiscal aplicable a la seva situació personal i pot variar en el futur.

Com funciona?

Simplement selecciona el portafolis que més t’interessa i nosaltres ens encarreguem de la resta.

TU

Tries els portafolis en el qual t'interessa invertir i determines l'import de l'efectiu disponible al teu compte

GVC Gaesco

Registrem les teves preferències d'inversió i enviem totes les ordres per invertir

Inversió

T'informem de l'estat de cadascuna de les teves ordres fins que la teva cartera estigui completa

Seguiment

Podràs seguir la rendibilitat dels teus fons des de la nostra plataforma digital

Tens dubtes?

Preguntes freqüents sobre els nostres portafolis ready-made

El nostre equip d’analistes de fons es recolza en la visió estratègica de la casa per a l’assignació d’actius de cada cartera i realitza un seguiment continu de la rendibilitat i risc de cadascun dels actius que la componen per ajudar a assolir els objectius que es persegueixen.

La inversió als nostres portafolis ready-made  no suposa assessorament. Simplement, posem al teu abast diverses idees d’inversió que no tenen en compte les teves circumstàncies personals o financeres. Si no estàs segur de si un portafolis és adient per a tu, t’aconsellem que contactis amb nosaltres i un assessor expert podrà ajudar-te.

El nostre equip d’analistes publica de manera periòdica els canvis que realitzem als nostres portafolis ready-made. D’aquesta manera, podràs decidir si vols realitzar un canvi a la teva cartera. Recorda que la darrera decisió sobre en què invertir és únicament teva.

L’horitzó temporal dels portafolis ready-made pot variar en funció del perfil per al qual estiguin construïts. Els perfils més conservadors poden funcionar bé per a un horitzó temporal d’entre 1 i 3 anys, mentre que la resta estan pensades per a inversors que tenen un horitzó temporal d’entre 3 i 5 anys com a mínim, tot i que sempre és aconsellable invertir amb un horitzó de llarg termini (més de 5 anys), per deixar que les inversions tinguin temps d’assentar-s’hi i oferir retorns atractius.

Cada portafolis ready-made es constitueix de diversos fons d’ inversió i a cadascun se li assigna un percentatge específic de la inversió total. Establim una inversió d’un mínim de 1.000 € que garanteix que hi hagi efectiu suficient per poder invertir en tots els fons.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i un assessor es posarà en contacte amb tu per donar-te una atenció personalitzada

FES-TE CLIENT DE GVC gaesco

Obre el teu compte en línia, en només 5 minuts i sense cost d’obertura ni manteniment

01

Formulari

Emplena el nostre formulari de nou Client

02

Signatura

Signa el teu contracte en línia mitjançant SMS certificat

03

Plataforma

Accedeix a la nostra plataforma en línia per a Clients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.