Logo positivo de GVC Gaesco en fondo transparente

Inversió per objectius

Et permet alinear les teves inversions amb els teus plans de futur. Inverteix en aquells productes que millor encaixen amb tu i amb les teves necessitats.

Què és la inversió per objectius?

La inversió per objectius es fonamenta a determinar les fites per les quals s’està invertint i seleccionar aquells productes que millor encaixen amb cadascuna d’elles, tant en temps com en risc assumit.

A la nostra plataforma d’inversió trobaràs quatre grans seccions amb diferents alternatives d’inversió que t’ajudaran a assolir l’objectiu que t’hagis proposat.

Quin és el teu objectiu d'inversió?

Selecciona aquell que millor s’adapti a  les teves necessitats 

Preparar la meva jubilació

Preparar la meva jubilació

• Menys de 40 anys
• Entre 40 i 55 anys
• Més de 55 anys
consultar

Maximitzar els meus dividends

Maximitzar els meus dividends

• Renda Variable
• Renda Fixa
• Mixtos
consultar

Trobar Alternatives a liquiditat

Trobar Alternatives a liquiditat

• Renda Fixa
• Alternatives
consultAR

Augmentar el meu Patrimoni

Augmentar el meu patrimoni

• Invertir per mi mateix
• Invertir amb ajuda
CONSULTAR

TENS DUBTES?

Preguntes Freqüents sobre inversió per objectius

El nostre equip d’analistes de fons s’encarrega de seleccionar tots els productes partint d’una anàlisi qualitativa i quantitativa. També s’encarreguen, a més, de la construcció dels portafolis recolzant-se en la visió estratègica de GVC Gaesco per a l’assignació d’actius de cada cartera i realitzant un seguiment continu de la rendibilitat i risc de cadascun d’ells, per ajudar a assolir els objectius que es persegueixen.

La inversió en qualsevol dels productes mostrats no suposa assessorament. Simplement posem a la teva disposició diferents idees d’inversió que no tenen en compte les teves circumstàncies personals o financeres. Si no estàs segur de si un producte és adequat per a tu, t’aconsellem que parlis amb nosaltres i un assessor expert podrà ajudar-te.

En cas que les teves necessitats hagin canviat, pots ajustar els productes en els quals estàs invertint a aquells que s’adaptin a la teva nova situació. Si no tens clar com fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres i un assessor expert t’ajudarà a dur-lo a terme.

Tots els productes mostrats a les diferents seccions es troben disponibles a la nostra plataforma d’inversió. Per poder accedir-hi cal obrir un compte a GVC Gaesco. Si no saps com fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres i un assessor expert t’ajudarà en el procés.

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i un assessor es posarà en contacte amb tu per donar-te una atenció personalitzada.

FES-TE CLIENT DE GVC gaesco

Obre el teu compte en línia, en només 5 minuts i sense cost d’obertura ni manteniment

01

Formulari

Emplena el nostre formulari de nou Client

02

Signatura

Signa el teu contracte en línia mitjançant SMS certificat

03

Plataforma

Accedeix a la nostra plataforma en línia per a Clients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.