Logo positivo de GVC Gaesco en fondo transparente

Termes d'ús

TERMES LEGALS I CONDICIONALS

Si us plau, llegiu atentament les següents condicions generals. Mitjançant l’accés a aquesta adreça i a qualsevol de les seves pàgines (en endavant, “la Web”) vostè obtindrà la consideració d’usuari i per tant, accepta aquestes Condicions Generals. L’accés a alguna de les pàgines d’aquesta web pot estar limitat per les lleis i disposicions de les diferents jurisdiccions dels països. Si vostè es troba en aquesta circumstància, no tindrà accés a part o a tota la web de GVC Gaesco.

La informació continguda en aquesta Web, inclosos certs productes i serveis, està destinada a la seva distribució o ús, bàsicament, per particulars, companyies, societats, persones físiques o jurídiques o qualsevol altra entitat (en endavant “Persones”) amb residència a Espanya o que accedeixin des d’Espanya. D’aquesta manera GVC Gaesco, declina tota responsabilitat per l’accés de Persones en jurisdiccions on aquesta distribució o ús poguessin ser contraris a la normativa o regulació. Certs productes i serveis poden no estar disponibles o prohibits en totes les jurisdiccions o per a totes les persones i, conseqüentment, GVC Gaesco podrà restringir o rebutjar l’accés a tot aquell que no compleixi els requisits de residència i accés des d’Espanya.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS DEL WEB I LA SEVA ACTUALITZACIÓ

GVC Gaesco no és responsable d’una negligent utilització dels continguts i es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la Web i limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva. La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i ha d’estar considerada com una informació orientativa per a l’usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals. GVC Gaesco no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica d’aquests publicats a la web. Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos al portal Web de GVC Gaesco van dirigits a consumidors amb residència a Espanya; per tant, en qualsevol cas serà d’aplicació la legislació espanyola sent competents els tribunals espanyols. GVC Gaesco no es fa responsable sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per GVC Gaesco o no publicada amb el seu nom, i especialment no és responsable de la informació continguda en pàgines web de tercers connectades mitjançant enllaços (links) a les pàgines web de GVC Gaesco.

T’oferim eines i idees que et faran tot molt més fàcil:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.