Logo positivo de GVC Gaesco en fondo transparente

Fons d'inversió

Els nostres fons

Inverteix sota el guiatge de GVC Gaesco Gestión SGIIC, boutique independent amb més de 35 anys d’experiència

Fons d'inversió de GVC Gaesco Gestión

Avís legal: es troba a disposició dels usuaris del web un informe complet per a cada Fons d’Inversió, al qual podrà trobar, entre d’altres, informació respecte a rendibilitats històriques obtingudes amb anterioritat a un canvi substancial de la política d’inversió de l’IIC, sèries de rendibilitats històriques anualitzades, detall dels riscos associats a la inversió en IIC, etc. Els fons d’inversió impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d’interès, etc.), tots ells detallats en el Fullet i en el document de Dades Fonamentals per a l’Inversor (DFI). La naturalesa i l’abast dels riscos dependran del tipus de fons, de les seves característiques individuals, de la divisa i dels actius en els quals s’inverteixi el patrimoni del mateix. En conseqüència, l’elecció entre els diferents tipus de fons s’ha de fer tenint en compte el desig i la capacitat d’assumir riscos de l’inversor, així com les seves expectatives de rendibilitat i el seu horitzó temporal d’inversió. Pot consultar els riscos específics de cada fons en el fullet disponible en aquest lloc web.

La informació continguda en el site té finalitat merament comercial, atès el caràcter de comunicació publicitària assignat. No constitueix ni una oferta de productes i serveis, ni una recomanació o oferta de compra o de venda de valors ni de cap altre producte d’inversió, ni un element contractual vinculant, ni informació exigida per cap disposició legislativa. Tampoc suposa assessorament legal, fiscal, ni d’una altra classe i el seu contingut no ha de servir a l’usuari per prendre decisions o realitzar inversions. Els fons d’inversió poden ser productes de risc elevat i que no resulten adients per a tots els clients, per tant, no pretén induir l’usuari a operacions inadequades mitjançant la posada a la seva disposició de serveis o accessos a operacions i mercats que no responen al seu perfil de risc. Les rendibilitats passades no garanteixen de cap manera els resultats futurs. La tributació dels rendiments obtinguts per partícips dependrà de la legislació fiscal aplicable a la seva situació personal i pot variar en el futur.

GVC Gaesco Gestión

La nostra gestora de fons d'inversió

GVC Gaesco Gestión és capdavantera en la gestió de Fons d’inversió i SICAV. L’experiència en qualsevol entorn de mercat és fonamental per dur a terme les decisions d’inversió més adients, vetllant pels interessos del client.

Experiència

Dècades gestionant patrimonis financers.

  • GVC Gaesco Renta Fixa és el 5è Fons amb més història en España (1986).
  • GVC Gaesco Fondo de Fondos va ser el 1r Fons de Fons registrat a la CNMV (1997).

independència

El nostre equip fonamenta la presa de decisions en un estricte procés de selecció, alineant així els interessos nostres i dels clients.

Professionalitat

Equip consolidat, alineat i reputat, amb una antiguitat mitjana en el grup de 13 anys, garantint així una consistència i estil de gestió propis.

Especialització

Gestora especialitzada amb un enfocament fonamental i gestió quantitativa de Retorn Absolut basat en el “Behavioural Finance”.

Reconeixements

GVC Gaesco Gestión SGIIC i els seus fons gestionats han estat guardonats per la seva trajectòria i resultats per prestigioses institucions nacionals i internacionals.

Pioners

Hem creat fons innovadors. GVC Gaesco Gestión és la 1a gestora espanyola que assessora un Fons registrat fora de la UE: Japó (2019).

GVC Gaesco 300 Places Worldwide

Un fons d'inversió per acompanyar a la recuperació del Turisme Global

Xifres de la gestora

+50

anys d'història del
Grup gvc gaesco

1985

any de registre de la societat gestora a la cnmv

+25

persones entre analistes, gestores i Back Office

+30.000

clients sota
gestió

2.000

AUM (milions EUR)
01/02/2024

32

premis als
darrers 20 anys

11

premis als
darrers 5 anys

5

sicav (esp)

45

fons d'inversió
(ESP)

5

fons d'inversió
(Luxemburg)

11

fons de pensions

8

societats de
capital risc (ESP)

Necessites més informació?

Deixa’ns les teves dades i un assessor es posarà en contacte amb tu per donar-te una atenció personalitzada

FES-TE CLIENT DE GVC gaesco

Obre el teu compte en línia, en només 5 minuts i sense cost d’obertura ni manteniment

01

Formulari

Emplena el nostre formulari de nou Client

02

Signatura

Signa el teu contracte en línia mitjançant SMS certificat

03

Plataforma

Accedeix a la nostra plataforma en línia per a Clients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.