GVC Gaesco Corredoria

Visqui més tranquil protegint el que més estima.
Les seves assegurances en les millors mans: assessorament professional, independent i personalitzat.

 

 

GVC Gaesco Corredoria

Visqui més tranquil protegint el que més estima.
Les seves assegurances en les millors mans: assessorament professional, independent i personalitzat.

 

 

Som un broker d'assegurances

En GVC Gaesco Corredoria li oferim un tracte proper i personalitzat per atendre les seves necessitats asseguradores, tant si és una empresa, un autònom o un particular. Aportem independència en assessorar sobre l'assegurança que millor acomplieixi les seves expectatives, garantitzant el producte més adient quant a cobertura i preu. Treballem amb les millors companyies asseguradores. Deixi'ns assessorar-li i descubreixi el nostre valor.

GVC Gaesco Corredoria, un equip de persones que li ajudaran a viure més tranquil, protegint allò que més estima.
 

Comptem amb un equip de professionals amb el certificat d'agents d'assegurances, especialitzats en atendre les necessitats asseguradores dels nostres clients, l'assessoraran tant en la venda com en la tramitació de sinistres o altres qüestions administratives.

Gràcies a les diferents àrees funcionals: subscripció, sinistres, administració i comercial, generem solucions i maximitzem les cobertures asseguradores i optimitzem el preu.

Totes les àrees treballen coordinades per assolir l'excel·lència al servei del client i així acomplir el nostre objectiu que no és altre que aconseguir que tots els nostres clients estiguin ben assegurats. Treballem amb les companyies d'assegurances més importants del sector assegurador per a oferir un ventall ampli de solucions.

Reportar Sinistre

Així de fàcil! Empleni el nostre formulari i li tramitarem de manera personalitzada els seus sinistres enfront de l'entitat asseguradora.

Contractar una Assegurança

Comencem? Deixi'ns les seves dades i un agent es posarà en contacte amb vostè per a assessorar-li de manera gratuïta sobre l'assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.