Carta de la Presidenta

"La bondat a la llarga resulta sempre rendible"

Carta de la Presidenta

"La bondat a la llarga resulta sempre rendible"

Dª. Maria Àngels Vallvé Ribera
Fundadora i Presidenta del Grup GVC Gaesco

Distingit Client,

Són molts els anys que, des de GVC Gaesco, oferim els nostres serveis financers i sempre hem tractat d'oferir el servei i el producte més adients a les seves preferències, necessitats, experiències i compromisos.

Avui, més que mai, ens estem esforçant perquè aquest servei, que compleix persistentment amb el mateix objectiu, sigui a més, el més àgil i eficaç possible. Els avenços tecnològics permeten que les seves inversions gaudeixin d'una claredat, transparència, comprensió i informació molt més ràpida i completa que temps enrere.

Així mateix, l'esdevenir de les circumstàncies actuals aconsella que aquestes inversions es realitzin d'una manera, encara molt més conscient que antany des d'un doble punt de vista: la conveniència de la seva situació personal, familiar, laboral, d'una banda i de l'altra, la sostenibilitat i adequació d'aquesta a la problemàtica ètica i ambiental del món que ens toca viure.

Els nostres executius i assessors estan permanentment atents a les seves necessitats i preferències, alhora que acceptem sense discussió, qualsevol incidència que es pugui produir i tractem de resoldre-la immediatament. Sàpiga que, en tot moment, oferirem el millor de nosaltres mateixos per a la seva tranquil·litat i prosperitat.

Som plenament conscients que l'estalvi és quelcom molt sagrat. L'estalvi és el fruit d'una renúncia a la satisfacció de les necessitats presents, per tal d'obtenir un patrimoni i afrontar l'incert futur. I això és molt sagrat. En som coneixedors, ho assumim i ens preocupem perquè la col·locació d'aquest estalvi generi prosperitat en una inversió conscient. Així ho sosté el nostre “Propòsit” i així és el nostre compromís.

Rebi una afectuosa salutació,

Maria Àngels Vallvé i Ribera