Protecció personal i familiar

Cuidem el seu benestar i el de la seva família. Si té assegurada la seva casa i el seu cotxe, no s'oblidi de protegir el que més estima.

Protecció personal i familiar

Cuidem el seu benestar i el de la seva família. Si té assegurada la seva casa i el seu cotxe, no s'oblidi de protegir el que més estima.

Al llarg de la vida esdevenen situacions no previstes que poden afectar la seva estabilitat econòmica. Li proporcionem la tranquil·litat que vostè i la seva família necessita, amb les assegurances que li protegiran de la forma més completa.


VIDA RISC

La seva família estarà protegida enfront de la pèrdua d'ingressos per una defunció, incapacitat o malaltia greu. Asseguri un capital per a la seva família, perquè els seus somnis es puguin complir.

 SALUT

Protegeixi als seus amb una assegurança privada de salut. Tindrà accés al més ampli quadre de metges, hospitals, proves diagnòstiques i tot el que necessiti.


DECESSOS
Per tal que els seus éssers estimats, en els moments més delicats com és una defunció, no s'hagin de preocupar dels tràmits i gestions que es donen en aquestes situacions.


VIDA ESTALVI
Els avantatges d'una assegurança de vida i un pla d'estalvi. Una alternativa d’inversió per a gestionar els seus estalvis, des de productes garantits a les inversions en fons d’inversió. A més de plans de pensions.


ACCIDENTS
No permeti que un accident canviï els seus plans, asseguri la seva tranquil·litat. Protecció enfront de situacions de decés, invalidesa o incapacitat per accident.


ASSISTÈNCIA EN VIATGES
Sigui el que sigui la seva destinació, frueixi de la tranquil·litat d'estar ben assegurat. Gaudeixi del seu viatge i no permeti que un imprevist li ho espatlli!I.L.T. (Incapacitat Laboral Transitòria)

L'assegurança que tot autònom hauria de contractar per a mantenir el ritme dels seus ingressos en cas de sofrir alguna incapacitat laboral.

 

GVC Gaesco Corredoria li presta un assessorament personalitzat i identifica les seves necessitats en funció de la seva situació personal

 

Assegurances recomanades segons la seva situació personal

Tipus d'Asseguraná Personals Familiars Autònoms
Vida Risc  
Salut
Decessos
Vida Estalvi  
Accidents

 
Assistència en Viatges
Incapacitat Laboral Transitòria    

 


Deixi'ns les seves dades i un agent es posarà en contacte amb vostè per un assessorament gratuït sobre l'assegurança que millor s'adapti a les seves necessitats.

CONSULTI'NS